2017. április 24. György

hírek

Tűzijáték koronázta meg az Egri Bikavér Hungarikummá válásának napját

A Koch borászat nyerte a PAR Wine Award International verseny Top Gold elismerését

Nagy érdeklődéssel zajlott a XXII. Kadarka Nemzetközi Nagydíj

Tokaj hasított a vegyszergyártó gigacég borversenyén – Gratulálunk!

Tokaj nyert a borvidékek között a XVI. Országos Syngenta Borversenyen

Hova kerül 11 millió palack magyar bor?

Megszületett a Magna Mátra

Villány Természetesen! a VinCE Budapesten

Megszűnik a Bormarketing1x1 blog!

Varkoly Ádámé az idei Gál Tibor Emlékdíj

szavazás

Az olaszrizling külföldiül legyen...

Oris

Nemes

Mandola

szavazok

könyvek

Egri borok

Eger és a bor már évszázadok óta elválaszthatatlanok. A bortermelő táj világhírű bora az egri bikavér, mely legalább három különleges borfajta keveréke. A Vinotéka-sorozat Egri borok című kötetéből ön megismerheti a híres történelmi borvidék történetét, és mindent megtudhat, amit csak érdemes az egri borok minőségét befolyásoló tényezőkről: a különleges termőhelyről, a szőlőfajtákról, a borkészítés technológiájáról és az évjáratról, valamint arról, miként szabályozzák a borvidéken a bikavér előállítását, hogy elnyerhesse a "védett eredetű bor" elnevezést. Megtudhatja továbbá, hogy az egri borvidéken nemcsak kiváló vörösborokat, de sokféle tüzes és zamatgazdag fehérbort is termelnek.

Sorozat : Magyar vinotéka

ISBN : 963 09 4428 6

Oldalszám : 80

Adatlap

Cím:

Egri borok

Szerző:

Haraszti Gyula

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

belépés

e-mail:

jelszó

regisztráció

belépés

keresés

hol?

mit?

keresés

e-mail a szerkesztőknek

Borászat.hu - A Borászat első oldala

2002-2016

Powered by DomainNet - Készítette: Báhidszki Márton Desing: Soltész Mátyás