2018. január 16. Gusztáv

hírek

Ezekre a trendekre érdemes figyelni a borkedvelőknek idén

Decanter/Hine International Restaurant of the Year 2017: Babel, Budapest

Megválasztották a Magyar Bor Nagydíj nyerteseit

Borból is szépen fogy az ünnepek alatt

Eperjes Károly kapta a Pannon Bormíves Céh Bussay László Emlékdíját

Nagymamák elfeledett receptjeit keresik Tokaj-hegyalján

Szőke Mátyás az Év Bortermelője

ProWein Düsseldorf magyar pálinkákkal

BORMEDENCE 2017

#KoccintsAszuval 2017

szavazás

A seregélyek védelme indokolt?

Igen

Nem

Mindegy

Nem tudom

szavazok

könyvek

Egri borok

Eger és a bor már évszázadok óta elválaszthatatlanok. A bortermelő táj világhírű bora az egri bikavér, mely legalább három különleges borfajta keveréke. A Vinotéka-sorozat Egri borok című kötetéből ön megismerheti a híres történelmi borvidék történetét, és mindent megtudhat, amit csak érdemes az egri borok minőségét befolyásoló tényezőkről: a különleges termőhelyről, a szőlőfajtákról, a borkészítés technológiájáról és az évjáratról, valamint arról, miként szabályozzák a borvidéken a bikavér előállítását, hogy elnyerhesse a "védett eredetű bor" elnevezést. Megtudhatja továbbá, hogy az egri borvidéken nemcsak kiváló vörösborokat, de sokféle tüzes és zamatgazdag fehérbort is termelnek.

Sorozat : Magyar vinotéka

ISBN : 963 09 4428 6

Oldalszám : 80

Adatlap

Cím:

Egri borok

Szerző:

Haraszti Gyula

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

belépés

e-mail:

jelszó

regisztráció

belépés

keresés

hol?

mit?

keresés

e-mail a szerkesztőknek

Borászat.hu - A Borászat első oldala

2002-2017

Powered by DomainNet - Készítette: Báhidszki Márton Desing: Soltész Mátyás