2017. július 21. Dániel, Daniella

szavazás

Az olaszrizling külföldiül legyen...

Oris

Nemes

Mandola

szavazok

Hírek

2017-05-02

Mely borvidékeket radírozza le a térképről a klímaváltozás?

Egy európai és ausztrál szakemberekből álló kutatócsoport érdekes megállapításra jutott.

2017-04-28

Madridban hódított a tokaji aszú

Természetes édes borok bemutatóján szerepelt Madridban a magyar tokaji aszú; a spanyol fővárosban a héten zajló Salón de Gourmets nemzetközi gasztronómiai vásárhoz kapcsolódó, egy-egy német, spanyol és magyar borvidéket bemutató borkóstolón Josep Roca, a többször is a világ legjobb éttermének választott El Celler de Can Roca sommelier-ja is méltatta a magyar borokat.

2017-04-24

Magyar boros találkozások Madridban

A spanyol fővárosban most a magyar remekműveké a főszerep, mióta VI. Fülöp spanyol király és Áder János köztársasági elnök megnyitották a Szépművészeti Múzeum legjobb alkotásaiból álló kiállítást a madridi Thyssen-Bornemisza Múzeumban. Ezt kihasználva, a madridi magyar nagykövetség a húsvéti időszak kezdetén két igazi boros nagy dobással, magyar bor remekműveket segítségül hívva, a spanyolok minden érzékszervére hatva kívánja népszerűsíteni Magyarországot.

2017-04-24

Országos Borverseny 2017

Május 15-éig lehet nevezni

2017-04-24

Húsz éves a Kopar

1997. Mi történt húsz évvel ezelőtt? Ekkor ismerte meg a világ Dollyt, a klónozott birkát, a Titanic alatt sok papír zsebkendőt sírtak tele a mozikban, a Kemény Dénes vezette pólócsapat pedig első komoly eredményeként Európa-bajnok lett… És ez az évjárat adta az első, azóta ikonikusnak számító Kopar Cuvée-t is. A bor aktuális évjáratának előjegyzése most indul.

vissza  ... 5 6 7 8 9 ...  előre

belépés

e-mail:

jelszó

regisztráció

belépés

keresés

hol?

mit?

keresés

e-mail a szerkesztőknek

Borászat.hu - A Borászat első oldala

2002-2016

Powered by DomainNet - Készítette: Báhidszki Márton Desing: Soltész Mátyás