2017. szeptember 25. Eufrozina

szavazás

Az olaszrizling külföldiül legyen...

Oris

Nemes

Mandola

szavazok

Hírek

2017-07-09

Kristinus – A fesztiválok bora

A Kristinus Borbirtok díjnyertes borait választották a Sziget fesztiválok hivatalos borának: az exkluzív partnerségi szerződés keretében dél-balatoni borokat kóstolhat a nagyközönség az elkövetkező két évben a legismertebb hazai fesztiválokon, többek között a Szigeten, a VOLT-on és a Balaton Soundon is. Így biztosak lehetünk benne, hogy a magyar borok jó híre nem marad az ország határain belül.

2017-07-09

Lezajlott az Országos Hárslevelű Borverseny

2017. június 23-án rendezték meg az Országos Hárslevelű Borversenyt, amelyre számos borvidékről, több kategóriában neveztek hárslevelű borokat. A verseny eredményeit szemlélve újra bebizonyosodott, hogy ennek a szőlőfajtának milyen jól áll a természetes maradék cukor.

2017-07-09

Grand Tokaji járt a legjobb magyarnak Miskolcon

Izgalmas küzdelmet, sok szurkolót és jó borokat hozott a Tour de Hongrie miskolci befutója, amelyen a napok óta remeklő Peák Barnabás a kék póló mellé különdíjként a Grand Tokajtól kapott remek borokat.

2017-07-09

Budapesti Borbár Túra újratöltve

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Wineglass Communication a tavalyi programsorozat sikerére való tekintettel 2017. július 6-án ismét megrendezte a Budapesti Borbár Túrát. Idén közel harminc helyszínen száz pincészet várta a bortúrázókat a fővárosban. Újítás tavalyhoz képest, hogy a borbárok tematikus programokkal is készültek: a borkóstolás élménye mellé idén csatlakozott a gasztronómia és a zene is.

2017-06-27

Él/vezet kampány a felelős borfogyasztásért

A kulturált borfogyasztás népszerűsítése érdekében a Kecskeméti Rendőrkapitányság a Duna Borrégió soros elnökével karöltve egyedülálló baleset-megelőzési programot indított: borospalackok címkéjén megjelenő új logójukkal az ittas vezetés veszélyeire hívják fel a figyelmet, miközben a minőségi, felelős borfogyasztásra szeretnék nevelni az embereket.

vissza  ... 1 2 3 4 5 ...  előre

belépés

e-mail:

jelszó

regisztráció

belépés

keresés

hol?

mit?

keresés

e-mail a szerkesztőknek

Borászat.hu - A Borászat első oldala

2002-2017

Powered by DomainNet - Készítette: Báhidszki Márton Desing: Soltész Mátyás