Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Újboregyetem

Az elõadások alatt az idei évjárat leghamarabb kiforrt mustjai, azaz újborai kerülnek kóstolásra. A fehér, vörös és rosé újborok listáját hamarosan honlapunkon is megtalálják.

Az értékes elõadások után különleges kóstolóval kedveskedünk a résztvevõknek. Tokaji borász kollégáink jóvoltából három különbözõ területrõl származó Eszenciát és annak alpanyagát, az aszú bogyót kóstolhatjuk meg, ami leginkább a nemes penész bevonattal rendelkezõ mazsolához hasonlítható. A régen gyógyszerként is fogyasztott Eszencia ezen aszúszemek saját súlya alatt kipréselõdött csodálatos illatú és ízû finom nedûje, nektárja. Alkoholt alig találni benne, cukortartalma viszont a 40-60 százalékot is elérheti.

Újboregyetem programja

Idõpont: 2005. november 10. csütörtök, 16-19 óráig

Helyszín: Gerbeaud Ház

1052 Budapest, Vörösmarty tér 7.

1. Évjárat értékelés újborkóstolóval – Zilai Zoltán, Borkultúra Kht. ügyvezetõ igazgatója

2. Márton-napi szokások Európában – Förhénci Horváth Gyula, etnológus

3. Márton-napi étkek Magyarországon, Európában – Dr. Csizmadia andrás, gasztrofilozófus

4. Aszúszem és Eszencia kóstoló

Ára: 4000.- / fõ

Kapcsolódó weboldal: Borkultúra Kht.

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #újboregyetem

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
VI. Magyarországi Bormarketing Konferencia
NextContinue
Szent Márton-napi Újbor Ünnep Noszvajon

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press