Tokaj-Hegyalja Székesfehérváron a Novotel Hotelben!
A résztvevõ borászok: Árvay, Barta, Béres Pincészet, Demeter Zoltán, Demetervin, Disznókõ Szõlõbirtok, Dorogi Testvérek, Hétszõlõ Szõlõbirtok, Lenkey Géza, Pendits, Royal Tokaj, Szepsy stb… fogadja az érdeklõdõ közönséget és mutatja be, hogy milyen egyediek és változatosak Tokaj-Hegyalja dûlõi.
A rendezvényre egyszeri belépést, korlátlan kóstolást és poharat biztosítunk.
Kóstolhatók lesznek a borokhoz illõ kísérõfalatkák, és jelen lesznek még a Bükki Kézmûves Sajt remekei!
A rendezvényt megnyitja: Jásdi István, Csopak
Borismeret – Hogyan kóstoljunk Tokajit?
elõadó: Dr. Rohály Gábor, borakadémikus
A rendezvény elõtt 1 órával kezdõdik az a „vezetett kóstoló”,
mely arra hivatott, hogy az ország ismert szakembere segítségével a
hallgatók, kóstolók jobban megismerjék a tokaji borok színes világát.
A rendezvényt csak azon jegyvásárlók látogathatják, akik
interneten regisztráltak erre! Jelentkezés itt!