Szüret elõtt – Szimpózium a BORésPIAC és az IFDT Kft. szervezésében
A rendezvény célja, hogy két-három hónappal a szüret elõtt a gyakorlatban is hasznosítható információkkal, új kutatási eredményekkel lássuk el a borász kollégákat. Neves külföldi szakembereket kértünk fel, hogy ismertessék egy-egy technológiai folyamat, segédanyag alkalmazásával kapcsolatos ismeretanyagokat.
A részletes programot és az elõadások rövid kivonatát a következõ számunkban olvashatják. A találkozón kóstolóval egybekötött konzultációra is lesz lehetõség. Az elõadások magyar nyelven is követhetõk lesznek.
Az elõadásokon való részvétel és az ebéd ingyenes, de elõzetes regisztrációra van szükség az alábbi elérhetõségek valamelyikén:
E-mail: info@borespiac.hu
Cím: Grabowski Kiadó, 1016 Budapest, Naphegy tér 8.
Idõpont: 2008. június 19. csütörtök, 9.30–15.00
Jelentkezési határidõ: 2008. június 18.
Helyszín: Hotel Benczúr, Budapest VI. ker., Benczúr utca 35.
Könnyû megközelíthetõség, jó parkolási lehetõség (Hõsök tere)
A tervezett témakörök:
• Almasavbontás nagyüzemben 1-STEP technológia
• Divat a rozébor készítése
• Gyors megtérülés – primõr borok
• Adjunk „Charme”-ot a pezsgõnek
• Tanninok jelentõsége és szerepe a korszerû borászatban
• MCR-felhasználás elõnyei és támogatása
Üdvözlettel:
Dr. Botos Ernõ Péter
fõszerkesztõ
BORésPIAC
és
Dr. Szalay Péter
ügyvezetõ igazgató
IFDT Kft.
Kapcsolódó anyag