Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Szõlészeti és borászati tudományos konferencia

Elõadások tematikája:

1. A szõlõ és a bor ábrázolása a képzõmûvészetben

Elõadó: Fülöp Éva, történelemtudományok kandidátusa, Magyar Mezõgazdasági Múzeum, Budapest

2. Szõlészet és borászat keresztény szentjei

Elõadó: Szlovák Gabriella, szõlész-borász szakmérnök, Gyõr

3. A szõlõ és a mazsola élettani hatásai

Elõadó: Dr. Hajdu Edit, tudományos fõmunkatárs, FVM Szõlészeti és Borászati Kutatóintézete, Kecskemét

4. A szõlõlé táplálkozási, gyógyászati és élvezeti értéke

Elõadó: Nagy Ákosné, egyetemi tanársegéd, Budapesti Corvinus Egyetem

5. A tokaji aszúborok speciális aromaanyagai

Elõadó: Dr. Miklósy Éva, tudományos munkatárs, FVM Szõlészeti és Borászati Kutatóintézete, Kecskemét

6. Bioborok összetételének vizsgálata; különös tekintettel az élettani hatással bíró vegyületekre

Elõadó: Nyitrainé Sárdy Diána, egyetemi tanársegéd, Budapesti Corvinus Egyetem

7. Rezveratrol hatása az egészségre

Elõadó: Dr. Király Zoltánné, tudományos fõmunkatárs, FVM Szõlészeti és Borászati Kutatóintézete, Budapest

8. Szõlõmag olaj élettani hatása

Elõadó: Pappné Csonka Emõke, kozmetikus, Budapest

9. A Tokaji Aszú mint orvosság. Mítosz és valóság.

Elõadó: Dr. Magyar Ildikó, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem

10. Szõlõ- és borfehérjék jelentõsége

Elõadó: Dr. Hajós Gyöngyi, KÉKI, Táplálkozástudományi Osztály, Budapest

11. Magyar borok kiviteli lehetõségei Lengyelországba

Elõadó: Anna Derbin, szõlész-borász mérnök, Lengyelország

12. Bor és az étel a gyakorlatban

Elõadó: Mészáros Gabriella, nemzetközi borakadémikus

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #bor#wine.com

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Bort árusít az Amazon
NextContinue
Borvidékek helyett borrégiók alakulhatnak

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press