Melyik bor mehet Londonba?
Meghosszabbítja a Furmint borokat termelõ borászoknak a jelentkezési határidõt a nemzetközi borpiac egyik legnépszerûbb kiállítására a szervezõ ITD Hungary. A május 18-20. között zajló London International Wine Fair-re a megújult Wines of Hungary elnevezésû magyar stand mellett, az ITD Hungary egy önálló kóstoló zónát is tervez, amelynek a Furmint Bar fantázia nevet adták. Ezen a standon a szakmai látogatók elsõsorban furmintokat és más, hazánkra jellemzõ, helyi fajtákból készült borokat is kóstolhat majd.
A kiállításon résztvevõ borászatok, illetve a Furmint Bar-ba bekerülõ borok kiválasztására az ITD Hungary Isabelle Legeron Master of Wine-t kérte fel, aki többek között az Egyesült Királyságban népszerû borszakértõ, valamint a Travel Channel boros magazinmûsorainak sztárja.
Az elõválogatásra április 16-18. között kerül sor az ITD Hungary budapesti irodájában. Bár a korábbi felhívás alapján a borok folyamatosan érkeznek, a borászatoknak még van néhány napjuk, hogy a meghosszabbított határideig április 14. szerda 16 óráig beküldjék boraikat.
A kiállításon való megjelenés célja az üzleti aktivitás fokozása, valamint a magyar bor imázsának és az erre létrehozott Wines of Hungary márkanév építése is egyben.
A részvételi lehetõség részleteirõl az alábbi linken tájékozódhat:itt