Hírek Kisharsányból
[tn_2_bal.jpg]Mikes Márk, az étterem sommelier-je
Chef: Golyák Csaba – Pápics Roland
Menüsor
Aperitív: Vylyan Rosé 2005
Lazacos nyelvhal-terrine, friss itáliai levélsalátákkal
Vylyan Chardonnay barrique 2002
Fürj eroleves-eszencia fürjtojással és pisztáciás libamáj-galuskával
Szarvasgombás borjú bries salottahagymával, zsemlegombóctalléron
Vylyan Merlot 2004
Szarvasgerinc rozmaringos újburgonya pürével, grillezett kerti javakkal és
kékáfonyás pinot-noir surítménnyel
Vylyan Pinot Noir 2004
Kecskesajt bleu szarvasgombás mézzel és cabernet-ben érlelt körtével
Vylyan Cabernet Sauvignon barrique 2003
Vylyan Montenuovo cuvée 2003
Francia csokoládétorta konyakos meggyel
Duennium 2000
A borvacsora ára: 4900- Ft
Helyszín:
S U S O G Ó étterem
Pécs, Szolo u. 54. – 72/525-198