Skip to content

Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email Phone Facebook
Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Hírek Kisharsányból

[tn_2_bal.jpg]Mikes Márk, az étterem sommelier-je

Chef: Golyák Csaba – Pápics Roland

Menüsor

Aperitív: Vylyan Rosé 2005

Lazacos nyelvhal-terrine, friss itáliai levélsalátákkal

Vylyan Chardonnay barrique 2002

Fürj eroleves-eszencia fürjtojással és pisztáciás libamáj-galuskával

Szarvasgombás borjú bries salottahagymával, zsemlegombóctalléron

Vylyan Merlot 2004

Szarvasgerinc rozmaringos újburgonya pürével, grillezett kerti javakkal és

kékáfonyás pinot-noir surítménnyel

Vylyan Pinot Noir 2004

Kecskesajt bleu szarvasgombás mézzel és cabernet-ben érlelt körtével

Vylyan Cabernet Sauvignon barrique 2003

Vylyan Montenuovo cuvée 2003

Francia csokoládétorta konyakos meggyel

Duennium 2000

A borvacsora ára: 4900- Ft

Helyszín:

S U S O G Ó étterem

Pécs, Szolo u. 54. – 72/525-198

www.susogo.hu – info@susogo.hu

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #vylyan

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Nyílt levél a miniszterhez!
NextContinue
A fagyban leálltak a metszéssel

©2002-2023. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press