Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email Phone Facebook
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Hírek Kisharsányból

[tn_2_bal.jpg]A borokat Ipacs Szabó István fõborász mutatja be.

MENÜ

Marinírozott Pangasius tekercs kapros hollandi mártással

Villányi Chardonnay 2005

Szamóca krémleves pisztáciás habgaluskával

Villányi Rosé 2005

Tésztában sült kacsapástétom kandírozott meggyraguval

Villányi Pinot Noir 2004

Fiatal szarvas combja szalonnával tûzdelve, szegfûgombás barnamártással, házi burgonyagombóccal és tojásos vadrizshalommal

Duennium Cuvée 2000

Csokoládéfelfújt áfonyás mascarpone-mártással

Villányi Montenuovo Cuvée 2002

A vacsora végén kóstolható!

Villányi Syrah 2004

A borvacsora ára: 6450 Ft

Részvételi szándékát szíveskedjen jelezni az étterem elérhetõségein:

Tel: 06 23 /366-603

Fax: 06 23/ 523-665

Mobil: 06 30/34-37-256

festal@axelero.hu

www.festal.hu

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #vylyan

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Lesen voltak – lesz-e (ön)gól?
NextContinue
Penthouse buli a Tinto Fino Boráruházban

©2002-2023. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press