Hírek Kisharsányból
[tn_2_bal.jpg]A borokat Ipacs Szabó István fõborász mutatja be.
MENÜ
Marinírozott Pangasius tekercs kapros hollandi mártással
Villányi Chardonnay 2005
Szamóca krémleves pisztáciás habgaluskával
Villányi Rosé 2005
Tésztában sült kacsapástétom kandírozott meggyraguval
Villányi Pinot Noir 2004
Fiatal szarvas combja szalonnával tûzdelve, szegfûgombás barnamártással, házi burgonyagombóccal és tojásos vadrizshalommal
Duennium Cuvée 2000
Csokoládéfelfújt áfonyás mascarpone-mártással
Villányi Montenuovo Cuvée 2002
A vacsora végén kóstolható!
Villányi Syrah 2004
A borvacsora ára: 6450 Ft
Részvételi szándékát szíveskedjen jelezni az étterem elérhetõségein:
Tel: 06 23 /366-603
Fax: 06 23/ 523-665
Mobil: 06 30/34-37-256