Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Gulyás helyett gourmet – a nagy utazásszervezõk Magyarországra építenek

A megjelenésrõl a vezetõ turisztikai szakmai hetilap, a Touristik Aktuell is tudósított februári számában. Az új imázst elõnyösen alakítják azok az éttermek, bisztrók és bárok, melyek új impulzusokat visznek a magyar gasztronómiába –írják. Az újítók többnyire étteremtulajdonosok, szakácsok, borászok, akik a világ minden táját bejárva, képzetten térnek haza, hogy ott frisset, újat alkossanak. Magyarországon kiváló az ár-érték arány. Ugyanez elmondható a budapesti hotelekrõl is. A németek kedvelt úti célja, a Balaton is lépest tart a minõségi versenyben. – Horst Schwartz cikke a Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére született. A képekkel illusztrált féloldalas cikk médiaértéke több mint másfél millió forint.

A szerzõ a Turismus címû szakmai hetilapban is különleges figyelmet szentel a magyarországi újdonságoknak. Több Kelet-Európa címû cikkében arról számol be, hogy vezetõ utazásszervezõk (pl. az Alltours az ITS, az FTI, vagy a Neckermann Reisen) megújították és bõvítették magyarországi programjukat.

Forrás:
Objektív Hírügynökség
http://www.objektivhir.hu

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Gere Zsolt kapta a Gál Tibor emlékdíjat
NextContinue
Bloomberg: Tokajé a jövõ

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press