DiVino Gozsdu & Junibor Organic Special
8 borász, 16+ tétel: organikusan mûvelt szõlõbõl készült borok, organikus gazdálkodás, elõnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.
[tn_2_kozep.jpg]
Juniborászaink: HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika
Vendégország: Ausztria
Idén elõször – hagyományteremtõ céllal – kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:
FRITSCH Riesling Wagram 2015
JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015
FEILER Blaufränkisch Umriss 2013
Belépõ: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor
A bevételbõl, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.