Borvacsora
Welcome drink: Gróf Degenfeld Muscat Blanc 2011 és Malatinszky Le Sommelier organikus rozé 2011
Gróf Degenfeld Kövérszõlõ 2009 – Hideg vegyes quartett (zöldalmával bordírozott kacsamájteriné, zellerhab hideg füstölt pisztránggal és céklakaviárral, libacombrilette pirított mandulabundában, mangalicasonka chips wasabis tormahabbal).
Paradicsom erõleves roppanós zöldspárgával
Gróf Degenfeld Hárslevelû 2009 – Ropogósra sült malac császárhús, kapros-juhtúrós murgyéval (burgonyás tészta kacsatepertõvel sütve) chilis paprikalekvárral.
Malatinszky szûretlen Merlot 2006 – Borjúszûz roséra sütve pisztáciás pancomorzsakéregben, vörös körtével és grilletett édesköménnyel. Merlot pecsenyelével.
Malatinszky Cabernoir cuvéé 2007 – Kézmûves sajtok, az alkalomra készítve – Camambert jellegû, rúzskultúrával oltott, füstölt és friss sajtok.
Gróf Degenfeld Aszú 5 puttonyos 2002 – Kecsketej kocsonya mentás eperlevessel és ibolyás cukorral.
A borvacsora ára: 9.900 Ft/fõ
Idõpont: 2012. május 12. 18 óra
Helyszín: Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** 3915 Tarcal, Terézia kert 9.
A borvacsora aktív közremûködõi:
– Malatinszky Csaba tulajdonos, borász, Malatinszky Kúria
– Keresztes Ákos borász, Gróf Degenfeld Szõlõbirtok
A borvacsora vendégei kedvezményesen szállhatnak meg a kastélyszállóban.