Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Borral kényeztetett tehenek Ausztráliában

Cabernet Sauvignon borral kényeztetnek 60 tehenet Ausztráliában.

Mielõtt azonban túlságosan megirigyelnénk az állatokat, íme a szokványosnak éppen nem nevezhetõ módszer lényege: a recept egy népszerû japán szakácstól származik, aki ausztrál gazdáktól vásárolja konyhája számára a marhahúst, és a nemes borral itatott marhák húsával akarja lekörözni a konkurenciát, amely sörrel itatja teheneit.

A szóban forgó tehenek, amelyek egy számukra szépnek aligha nevezhetõ napon a húsos fazékban végzik majd, hatvan napon át fejenként egy liter bort kapnak táplálékukba keverve.

„Ez jó bor, és úgy látszik, a tehenek szeretik, mert többet esznek, mint máskor” – magyarázta Jon McLead gazdálkodó a West Australian címû lapnak.

A bor nemcsak a hús ízét finomítja, hanem márványosságát is tökéletesíti: a legkiválóbb, legízesebb marhahúsok azok, amelyeken nincsenek zsíros részek, hanem a zsír a hús rostjai között rakódik le vékonyan, finom márványos mintázatot alkotva.

Forrás:
Híradó
http://www.hirado.hu

Post Tags: #cabernet sauvignon

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Mi legyen a maradék borral?
NextContinue
Horvátországi marketing: középpontban a bor

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press