Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Borászat és Hungaricum sajtószakosztály alakult

A széles körben jelentkezett igények által életre hívott, hiánypótló szervezõdés június 7-én, a budavári Faust Borpince és Pálinkakóstoló középkori barlangtermében tartotta alapító ülését.

A szervezet a hazai borászati szereplõk és borsajtó összefogása mellett célul tûzte ki a Hungaricum termékek (gyulai kolbász, halasi csipke, herendi porcelán, kalocsai paprika, nemes pálinkák, Rubik-kocka, szegedi téliszalámi, tokaji aszú, üvegbeton, Zwack Unicum stb.), a magyar szellemi értékek (fotómûvészet, Kodály-módszer, Nobel-díjasok, Petõ Intézet, Puskás-örökség stb.) és az egyedülálló belföldi turisztikai programok-események (Kék Túra mozgalom, mohácsi busójárás, hollókõi húsvét, debreceni Virágkarnevál, visegrádi Palotajátékok stb.) népszerûsítését és a kulturált fogyasztási szokások megismertetését.

Az idegenforgalomban, gasztronómiában és zsurnalisztikában egyaránt jártas szakembereket összefogó grémium elnöke Zamody Gábor (szakújságíró), alelnöke Molnár Attila (Willy Fog), titkára pedig Kõrösi Tibor (Car-Avan).

Forrás:
Turizmus Online
http://www.turizmusonline.hu

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Hegyaljások tervezik saját furmintjuk címkéjét
NextContinue
A Duna Borrégió volt a sztár a XXXII Országos borversenyen

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press