Állásajánlat
A munkakörhöz tartozó részletes feladatleírás és elvárások
Vendéglátással és értékesítéssel kapcsolatos feladatkör:
– pincehelyi kóstoltatás, borbemutatók tartása, borvacsorák lebonyolítása, közvetlen értékesítés
– külföldi vendégek fogadása, kiszolgálása, a pince és a borok ismertetése angol nyelven
– kóstoló és kiszolgáló helyiségek rendezettségének és tisztaságának ellenõrzése, színvonalas megjelenésük biztosítása
– rendezvények szervezése, vendégekkel, ügyfelekkel, éttermes partnerekkel személyes és írásos kapcsolattartás
– kitelepüléseken a pincészet képviselete egri, budapesti és vidéki helyszíneken (jellemzõen hétvégi idõpontokban)
– marketing aktivitások támogatása (Facebook kommunikáció, rendezvények fotódokumentációja)
– eseti árukiszállítás
Szükséges szakmai kompetenciák:
– magyar és angol nyelvû üzleti levelezés igényes bonyolítása
– angol nyelv ismerete (bemutatkozó beszélgetés során felmérésre kerül)
– Ms Office használata
– nyugta, számla, szállítólevél, borkísérõ okmány, pincekönyv kezelése
– borkóstolási jártasság
– B kategóriás jogosítvány
Szükséges személyes kompetenciák:
– minõségi borászat személyes képviseletének képessége
– magabiztos megjelenés, fellépés, kommunikáció
– értékesítés-centrikus hozzáállás
– önálló helyzet- és feladat-felismerés és végrehajtás
– terhelhetõség
– leltárfelelõsség
Az ideális jelölt lehetõleg bortechnológiai és/vagy gazdasági, értékesítési, turisztikai végzettséggel rendelkezik és elkötelezett érdeklõdést mutat a borkultúra, az Egri Borvidék borainak és pincészeteinek ismerete és a borral kapcsolatos kóstolás és személyes jártasság irányában, valamint ezzel kapcsolatos szakmai felkészültséggel és tapasztalattal rendelkezik.
Mikuska Péter
Vezérigazgató
Gróf Buttler Borászati Zrt.
3300 Eger, Nagykõporos u. 23.-25.
Tel: +36 70 207 4238