Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

4. Szent Márton Újborfesztivál és Libator

Újborok, libaételek, bordalok, hagyományok a Skanzenban. A Borkultúra Kht. és a Szabadtéri Néprajzi

Múzeum közös rendezvénye.

Márton-napi falatok: libahúsos tarkabableves, pirított libamáj, kemencében sült fokhagymás libacomb,

vörösboros libabelsõség csiperkével, puliszka, libatepertõ, sütõtök, sült gesztenye, libatepertõs

pogácsa, tökös-mákos rétes, sült kolbász (mindez a Jászárokszállási Fogadó kínálatában) és szarvasgombás

ínyencségek (Vagoemt Kft.).

Részt vevõ borászatok: Arany Dukát Tállya, Bujdosó Pincészet, Bakator / Kázsmér Pincék, Corvinum (Bock,

Szõke, Gere A., Szöllõsi, Figula, Thummerer), Dúzsi Tamás, Egri Kutató, Taschnervin, Varga Pincészet,

Vino Perfetto (olasz újborok), Zódor László.

Belépõjegy (1.200 Ft/fõ, nyugdíjas és diák 600 Ft/fõ), visszaváltható kóstolópohár a helyszínen kapható.

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #Szent Márton

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Pannonhalmi Apátsági Pincészet: Szüreti jelentés 2006
NextContinue
Megújult francia boroscímkék a londoni Wine Show alkalmából

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press