Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Tokaji borok Londonban

A londoni székhelyû Masters of Wine Intézet, illetve a Magyar Bormarketing Kht által szervezett program keretében két kóstolóra is sor kerül.

Délelõtt egy 50 fõs vezetett kóstoló keretében a szakemberek hatputtonyos aszúkat (Szepsy 2003, Demeter Zoltán 2002, Patrícius Bendecz 2000, Disznókõ 1999) mérnek majd össze osztrák és német Trockenbeerenauslese, valamint Sauternes-i borokkal. Ezt követõen, a délután folyamán egy ebéddel egybekötött ültetett kóstolón elsõsorban a száraz tokaji boroké lesz a fõszerep:

Pajzos-Megyer Furmint 2007

Patricius Furmint 2007

Disznókõ Furmint 2006

Árvay Istenhegyi Furmint 2007

Demeter Zoltán Kakas Furmint 2007

Tokaj Nobilis Barakonyi Hárs 2007

Dobogó Furmint 2006

Királyudvar Sec 2006

Szepsy Furmint 2006

Royal Tokaji Áts Cuvée 2007

Szepsy Botond Cuvée 2006

Királyudvar Lapis Aszú 2003

A bemutatásra kerülõ borokat a közelmúltban itt járt Master of Wine-ok választották ki. A Wines of Hungary égisze alatt zajló eseményen a Tokajik mellett a magyar gasztronómia is bemutatkozik: a borok mellé Litauszki Zsolt, a Maligán Étterem chef-je készít ételeket.

Az eseményt a Magyar Turizmus Zrt és az ITD Hungary is támogatja.

Forrás:
Bormarketing.hu
http://www.bormarketing.hu

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Molnár Tibor
NextContinue
Átpalackozás? – Magyarként adhatják el az olasz importbort

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press