Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Tapasparádé és borkóstoló

A magyar vendéglátásban ismeretlen a tapas kultúra. A sokféle falatka és elõétel kultusza leginkább Spanyolországban dívik. Kis grillezett halak vagy haldarabok, sült zöldségek, kanálnyi szószok és levesek, sonkaszeletkék, olajbogyók és sajtok várják az éheseket. Mindehhez természetesen elengedhetetlen körítés a jóféle bor és az igazi spanyol gitárzene.

A Torres-birtok Spanyolország egyik leghíresebb borászata, amelynek termékeit ma már Magyarországon is forgalmazzák – tudta meg az MTI a Bortársaság nevû cég illetékesétõl. Sergio Milles, a Torres-birtok séfje a világhírû barcelonai Il Bulli étteremben dolgozott régebben, most pedig a Corinthia Aquincumban süt-fõz majd a vendégeknek március végén.

Hogy mit? A hagyományos spanyol ételeken kívül elsõsorban kreatív, modern fogásokat. Fõszereplõ lesz például a most divatos csokoládé, amely nemcsak a desszert egyik összetevõje, de a fõtt marhához is kijár, mártás formájában. A desszertek másik fõszereplõje a narancs, több formában is: a friss narancsot narancsdzsemmel és narancsfagylalttal kínálják.

Forrás:
Stop.hu
http://www.stop.hu

Post Tags: #borkóstoló

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Kristálycukrot foglaltak le Soltvadkerten a pénzügyõrök
NextContinue
Romantikus egri ajánlat

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press