Skip to content

Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email Phone Facebook
Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

SZÜRET ELÕTT

A rendezvény célja, hogy két-három hónappal a szüret elõtt, a gyakorlatban is hasznosítható információkkal, új kutatási eredményekkel lássák el a borász kollégákat. Neves külföldi és magyar szakembereket kértek fel, hogy mutassák be az egy-egy technológiai folyamat, segédanyag, eszköz alkalmazásával kapcsolatos ismeretanyagokat.

Helyszín: Magyar Kultúra Alapítvány Székháza

Budapest-Budai Vár, Szentháromság tér 6. (A Magyar Borok Háza mellett)

Idõpont: 2007. június 28., 10.00-16.00

Részletes program:

10.00 Napjaink piaci elvárásaihoz igazodó borkészítés enzimek segítségével

Elõadó: Philippe Fabry, Franciaország (LAMOTHE – ABIET)

11.00 Innováció a bor mikrobiológiájában – élesztõk, tápanyagok, almasavbontó kultúrák alkalmazása

Elõadó: Karl Burger, Ausztria (LALLEMAND FERMENTATION)

11.45-13.00 Ebéd

13.00 A tanninok és a gumi arábikumok erõsödõ borászati szerepe

Elõadó: Philippe Poinsaut, Franciaország (MARTIN VIALETTE OENOLOGIE)

14.00 Szûréstechnológia a borászatban

Elõadó: Igor Baltic, Nagy Britannia (DOMNICK HUNTER)

15.00 Tölgyfahordók és tölgyszegmensek borászati alkalmazása

Elõadó: Ruppert Ignác, Magyarország (CELLARIUS KFT.)

Részvétel és az ebéd ingyenes, elõzetes regisztráció szükséges!

Fõtámogató: I.F.D.T. Kft.

Regisztrációs lap kérése

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #szüret

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Kékfrankosok Éjszakája
NextContinue
Az államfõ a frászt hozza a borászokra

©2002-2023. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press