Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Szakmai szimpózium és Fehér Csillagok 2009

A szimpózium programja:

1. Milyen a bor minõségellenõrzése Magyarországon a hatóság szemével

Elõadó: Kulka Gábor MgSzHBI fõfelügyelõje

2. Milyen a bor minõségellenõrzése Magyarországon a szakma szemével

Elõadó: Horváth Csaba HNT fõtitkára

3. A szõlõ-bor ágazat fejlõdése szakmaetikai kérdések tükrében

Elôadó: Dr.Botos Ernõ Péter cimzetes egyetemi tanár

4. Szükség, álmok, valóság? Szakmai szervezetek Magyarországon.

Elõadó: Tornai Tamás MszBSz elnök

5. Helyzet van?

Elõadó: Dr.Tarján Balázs MEH fõosztályvezetõ

6. Vegyük saját kézbe dolgainkat…

Elõadó: Heimann Zoltán szekszárdi borosgazda

7. Hozzászólások, Vita.

8. Tizenkét borvidék újborainak ünnepélyes bemutatása.

Elõadók: a borászok

Csatlakozás a Fehér Csillagok zárórendezvényéhez a neszmélyi dombtetõn, a bor

Házigazda Kamocsay Ákos, a Hilltop Neszmély Zrt fõborásza.

A szakmai megbeszélést és vitát vezeti Gazda Albert az Index újságírója.

A Fehér Csillagok 2009 programja:

11:00-11:45 Néptánc fellépés

12:30-14:00 Royal Expressz zenekar fellépése

14:00-14:45 Hivatalos megnyitó Kamocsay Ákossal, majd bemutatkoznak a meghívott borászok

14:45-15:15 Royal Expressz zenekar fellépése

15:30-16:15 Vivat Bacchus Énekegyüttes fellépése

16:30-16:50 GPS játék eredményhirdetés

17:00-19:00 Deák Bill Gyula koncertje

Libasütés (látványkonyha), kézmûves bemutatók

Meghívott borvidékek: Neszmély, Somló, Mór, Etyek-Buda, Eger, Pannonhalma, Balatonfüred-Csopak, Dél-Balaton, Tokaj-hegyalja, Sopron, Mátraalja, Mecsekalja

A belépés ingyenes

Forrás:
Borászat.hu

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Borászok üzenete: Sopron a gyümölcsösség mellett tette le voksát
NextContinue
Somlói borászok portfolió kóstolója

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press