Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Polgár Pincészet hírei

Gyülekezõ 17.30-tól Vacsora 18.00-22.00 óráig

Welcome

Cremantz Blanc Brut 2004

Bazsalikomos natúrsajt-nyársacska

Menü

Villányi Hárslevelû 2003

Fagyos zellervariáció

Chardonnay Barrique 2003

Krémleves szürke harcsával, cikóriával

Villányi Rose Cuvée 2004

Chilis epres csirke szárnyacskák rizskosárban

Kadarka Siller 2004

Kakaspörkölt, kakastökével, dödöllével

Villányi Rubin Cuvee 2000

Tésztában sült kacsafalat, rozmaring sabayonnal

Aszalt szilvás burgonyakrokett

Cabernet Sauvignon 2003

Érlelt bélszín érme, áfonyás vargányamártással, mandulás brokkoli-rétessel

Syrah 2004

Elixir Cuvée 97

Friss kecskesajt, szabolcsi almára sütve, kéksajt dióval

Villányi Aranyhárs 2002

Birses piskóta hárshabbal

A menü ára 4700.- Ft/fõ

Asztalfoglalás: 06 1 246 49 31

Mobil: 30 397 07 95

e-mail: etterem@sasclubetterem.hu

www.sasclubetterem.hu

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #elixir cuvée

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Balla István reagálása
NextContinue
Jön Villány

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press