Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Nyerjen 100 palack bort!

Magyarország legnagyobb pincészete, az évente tízmillió palack bort és pezsgõt gyártó Varga Pincészet névpályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy olyan nevet találjanak a cég új, prémium kategóriájú borcsaládjának, amely jól tükrözi az új termékcsalád jó minõségét, a borok különleges-ségét és a pincészet filozófiáját. Kizárólag olyan borokat fognak kiválasztani, melyek különleges-ségek (pl.: késõi szüretelés), kiemelkedõ minõséget képviselnek (pl.: 2006-os Badacsonyi Kéknye-lû) vagy rangos borversenyen díjat nyertek (pl.: 2006-os Irsai Olivér).

Amennyiben kérdése merülne fel, üzenjen nekünk a következõ oldalon:

– http://www.vargabor.hu/web/email.php

A pályázatokat a következõ címen lehet leadni:

– www.vargabor.hu/palyazat

A bíráló bizottság tagjai:

– dr. Kállay Miklós – egyetemi tanár (Corvinus Egyetem, Borászati tanszék vezetõ)

– Balla István – újságíró (FigyelõNet)

– Éskovács Péter – kommunikációs tanácsadó (A-Z Produkció PR-ügynökség vezetõje)

– Spirk József – újságíró (Index.hu)

– Varga Bálint (elnök) – közgazdász (marketing vezetõ, Varga Pincészet)

Keressük tehát azt az egyedi kifejezõ nevet, amely megfelel az alábbi kritériumoknak:

– utal a minõségre, különlegességre,

– lehetõleg magyar név (idegen nyelvû kifejezés nem kizáró ok),

– rövid, tömör,

– könnyen kiejthetõ és megjegyezhetõ,

– legyen dinamikus, kreatív, jól csengõ, könnyen megjeleníthetõ,

– jelenjen meg benne a Pincészet üzleti filozófiája, szellemisége.

A márciusban piacra kerülõ borcsalád három fajtából fog állni, amit az év folyamán bõvíteni fogunk:

Irsai Olivér 2006 (száraz) – 2006 legjobb újbora

Az Irsai Olivér egy különleges fajta, illata rendkívül intenzív, friss, gyümölcsös, mezei virágok illatát idézi. 2006-os Irsaink a novemberben megrendezett újbor versenyen elnyerte a „2006 legjobb új-bora” címet.

Késõi szüretelésû Badacsonyi Szürkebarát 2006 (édes)

A Szürkebarát hazánkban a Badacsonyi borvidék ásványokban gazdag vulkanikus talaján talált igazi otthonra. Bora egyesíti magában az illatos és aromákban gazdag borok legjobb tulajdonsága-it. A kései szüretelés következtében a cukor, az ízek és illatok koncentrálódnak és új minõségben forrnak össze a borban.

Badacsonyi Kéknyelû 2006 (száraz)

A legõsibb badacsonyi szõlõfajta újratelepítésével a magyar történelmi borkultúra legnemesebb gyökereihez nyúltunk vissza. Íze savkarakteres, zöldalmára emlékeztet, illatában hársmézet fe-dezhetünk fel. 2006-os szüretben a Kéknyelû kiemelkedõ minõséget, íz- és illatgazdagságot pro-dukált.

Nevezési feltételek

A pályázatra olyan termékcsalád elnevezéseket várunk, amelyek a felsoroltakat hûen tükrözik és nem hasonlítanak egyetlen más borászati termék nevére sem.

1. Pályázaton való részvétel feltételei

– Pályázatot nyújthat be az a magánszemély, aki elmúlt 18 éves.

– Nem vehet részt olyan pályázati mû, amellyel kapcsolatban szerzõi jogi vagy etikai vita áll fönn.

– A pályázatok benyújtói egyúttal engedélyt adnak a pályamûvek publikálására, valamint arra, hogy az eredményhirdetés alkalmával is bemutassák pályamûvüket.

2. A pályázat leadási határideje:

– 2007. január 16.

3. A pályázatok elbírálása

– A Bíráló Bizottság csak azokat a pályázatokat tudja elfogadni, amelyek a formai követel-ményeknek eleget tesznek és a Varga Pincészet honlapján kerülnek leadásra. (www.vargabor.hu/palyazat)

– Megfelelõ színvonalú pályamû hiányában a Bíráló Bizottságnak jogában áll úgy dönteni, hogy nem ad ki díjakat.

– A pályázatok elbírálási határideje: 2007. január 19.

4. A pályázat felhasználásának feltételei

– A Varga Pincészet fenntartja magának a jogot a nevezett pályamûvek (termékcsalád elnevezés) szabad felhasználására.

5. A pályázatok díjazása

– A Bíráló Bizottság mindössze egyetlen egy díjat oszt ki: 100 palack bort, melyet a nyertes szabadon válogathat össze a Varga Pincészet kínálatából.

Kapcsolódó anyagok

Pályázati feltételek .pdf

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #varga pincészet

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
A moldáv borok hamarosan ismét az orosz piacon
NextContinue
Bormarketing az interneten, avagy a borkorzo.hu ismerõsnek jelölt

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press