Skip to content

Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email Phone Facebook
Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Mád a MÁK-ban

Az immár másodszor megrendezésre kerülõ eseménysorozaton a tavalyinál szélesebb mádi bor repertoárt vonultatnak fel, és ez alkalommal is (akárcsak korábban) a mádi borok ízvilágához harmonizáló ételsort kínál Mizsei János chef és csapata. Persze a kínált sorok korántsem kötelezõ jellegûek, mindenki szabadon döntheti el, mit mihez választ, kóstol, kipróbál.

Ami még igazán izgalmas e pesti étel és bor találkozása kapcsán, hogy a borok „gazdái” kivétel nélkül azon kör tagjai, akiket épp a kiemelkedõ jelentõségû terroir köt össze, termõhelyeik mind Mád területén és környékén fekszik. Az összefogásra képes, és ennek jelentõségét tisztelõ és megbecsülõ, valamint értékeit használó Mádi Kör tagjai: Ács Pincészet, Árvay Családi Pincészet, Barta Pince, Budaházy Pincészet, Demetervin, Holdvölgy, Lenkey Pincészet, Orosz Gábor Pincészet, Royal Tokaji Borászati Zrt., Szent Tamás Szõlõbirtok, Szepsy Pince, Úri Borok Pincészete.

Forrás:
Turizmus Online
http://www.turizmusonline.hu

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Bországgyûlést tartanak Ópusztaszeren
NextContinue
Borászok borásza – Új rendszerben ítélik oda a szakmai díjat

©2002-2023. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press