Mád a MÁK-ban
Az immár másodszor megrendezésre kerülõ eseménysorozaton a tavalyinál szélesebb mádi bor repertoárt vonultatnak fel, és ez alkalommal is (akárcsak korábban) a mádi borok ízvilágához harmonizáló ételsort kínál Mizsei János chef és csapata. Persze a kínált sorok korántsem kötelezõ jellegûek, mindenki szabadon döntheti el, mit mihez választ, kóstol, kipróbál.
Ami még igazán izgalmas e pesti étel és bor találkozása kapcsán, hogy a borok „gazdái” kivétel nélkül azon kör tagjai, akiket épp a kiemelkedõ jelentõségû terroir köt össze, termõhelyeik mind Mád területén és környékén fekszik. Az összefogásra képes, és ennek jelentõségét tisztelõ és megbecsülõ, valamint értékeit használó Mádi Kör tagjai: Ács Pincészet, Árvay Családi Pincészet, Barta Pince, Budaházy Pincészet, Demetervin, Holdvölgy, Lenkey Pincészet, Orosz Gábor Pincészet, Royal Tokaji Borászati Zrt., Szent Tamás Szõlõbirtok, Szepsy Pince, Úri Borok Pincészete.
Forrás:
Turizmus Online
http://www.turizmusonline.hu