Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Lakosztályétterem a Hotel Gellértben

[tn_2_bal.jpg] November 7-9 között ismét izgalmas ízkalandokat ígér a Hotel Gellért, a már megszokott Márton napi bor- és gasztrofesztiválján. A Gellért gasztrorendezvényei korábban is kitûntek a bor- és libaételek egymást érõ seregszemléinek sorából, ez már idén is szinte elvárás. Nem is fogunk csalódni, hisz túl azon, hogy ez alkalommal egy helyen végigkóstolhatjuk a legjelesebb konyhákat vivõ vidéki szállodák ételeit, egy igazán különleges eddig még sehol nem tapasztalt gasztro-élményt is kínál a Gellért. Elsõként a szállodák között „lakosztályétteremként” megnyitja a nagyközönség körében azt az apartmanját, mely a legszebb kilátást mutatja a fõvárosra és melyben eddig legjelesebb vendégei szálltak meg.

A limitált létszámú, prémium kategóriás vacsora során a libamáj fantáziák és fantasztikus borok különleges találkozása valósul meg. Az olyan ételspecialitásokat, mint például a Tokaji zselés libamáj falatkák ribizlivel és mangó cseppekkel, valamint a Mazsolás libamájhabbal töltött bonbonok kakaóbabos sós csokoládéval, a Gellért konyhafõnöke álmodta meg. Héjja László Séf sokfelé fõzött a világban, Európa szinte valamennyi országában ugyanúgy, mint Amerikában, Kanadában vagy éppen Thaiföldön, és hosszabb ideig dolgozott az amerikai, majd mexikói nagykövet szakácsaként is. Pénteken Németh Ágnes, a VinCE Magazin fõszerkesztõje ajánlja meghökkentõ borpárosításait a libamáj ételekhez, szombaton pedig Árvay Angelika, Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb borásznõje és a Junibor Egyesület elnöke kínálja az Árvay Pincészet legkülönlegesebb tételeit a lakosztályétteremben.

Forrás:
[hirszerkeszto]

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
HNT gyorshír
NextContinue
Hipermarketek borkínálata

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press