Junibor - DiVino Jótékonysági borárveréssági

JuniBor DiVino online Jótékonysági Borárverés

A Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete egy közösség, amelynek célja a jövő borászainak szakmai fejlődését és borfogyasztóinak gasztrokulturális fejlődését biztosítani. De a legfontosabb számunkra, hogy egymást segítsük. Ennek elgondolásaként szervezzük meg az első JuniBor online Jótékonysági Borárverést partnerünk, a DiVino borbár-hálózat közreműködésével.

 

Április 8-án 19:00 kor több mint 40 borászat tételeit kínáljuk fel élő videós közvetítés keretén belül a DiVino Facebook oldalán. Az egyesületünk tagjai által felajánlott borokat kategóriánként csomagokban lehet majd megvásárolni mint például Nagy Vörösborok vagy éppen Borritkaságok/borkülönlegességek összeállításban.

 

Az árverés teljes bevételével közvetlenül a Bethesda Gyermekkórház Alapítványát támogatjuk. Akik minden erejükkel, tudássukkal igyekeznek megoldani azon kihívásokat amelyet a koronavírus terjedése jelent. Az egész ország, sőt az egész világ küzd ezzel a bizonytalan helyzettel.

 

Feladatuk, küldetésük a gyógyítás.

 

Az aukción bárki részt vehet, aki nyitott a borkultúrára és hozzánk hasonlóan, saját nehéz helyzete ellenére is szeretne közös erővel jót cselekedni.

 

JuniBor DiVino online Jótékonysági Borárverés
DiVino Facebook oldal
2020. Április 8. Sze 19:00
Árverést vezeti: Miklós Csabi -JuniBor tagokkal