Juhász borvacsora Washingtonban
[tn_2_bal.jpg] Juhász Ádám borászt Péter István agrárattasé konferálta fel, aki a pincészetünk hét kiváló borát kóstoltatta a vendégekkel. Bemutatkozott a Muscat Ottonel, a Sauvignon Blanc, az Olaszrizling, az Egri Bikavér, a Paptag Cuvée Superior, a Gesztenyés és a Cabernet Franc Grand Selection.
A jó hangulatú vacsorán igazi magyar különlegességeket kóstolhattak a vendégek a borok mellé, köztük mangalica kolbászt, sonkát és szalonnát, szürkemarha és bivaly szalámit, libamájat, és természetesen a tarhonyás vörösboros marhapörkölt sem maradhatott el.
Bízunk benne, hogy pincészetünk mellett méltóképp képviseltük Egri Borvidéket és a magyar borászatot is. Reméljük, boraink hamarosan az Egyesült Államok üzleteiben is elérhetõek lesznek.