I. Országimázs konferencia – MADE IN HUNGARY
A konferencia tervezett programja
Moderátor: Alföldi Zoltán
09.30—10.00
MEGNYITÓ
Rostoványi Zsolt, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora
Pörzse Gábor, az Antall József Tudásközpont elnöke
Kovács Zoltán, a kormányzati kommunikációért felelõs államtitkár
10.00—10.30
BEVEZETÕ ELÕADÁSOK
Bánki Erik, az Országgyûlés Sport- és turizmusbizottságának elnöke
Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója
Nemes Andrea, a Turizmus Kompetencia Központ docense
10.30—11.40
KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS A TURISZTIKAI ORSZÁGIMÁZSRÓL
Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. marketing stratégiai titkára
Lobenwein Norbert, a Sziget, a VOLT fesztivál és a Balaton Sound igazgatója
Száraz István, a We Love Budapest ötletgazdája
Zoób Katalin, divattervezõ, a Katti Zoób és Attitude márkák alkotója
11.40—12.10
Ebédszünet
12.10—13. 30
KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS
MAGYAR ALAPANYAGOKRÓL ÉS A MAGYAR KONYHÁRÓL KÜLFÖLDI SZEMMEL
Bíró Lajos, a Bock Bisztró Budapest séfje
Molnár B. Tamás, gasztronómus
Pintér Katalin, az Onyx étterem ügyvezetõ igazgatója
Vinkó József, a Magyar Konyha Magazin fõszerkesztõje
V. Németh Zsolt, vidékfejlesztésért felelõs államtitkár
13.30—13.40
Szünet
13.40—15.30
„A BOR ÉS AZ ISTEN – ELFELEDETT MAGYAR BORFAJTÁK”
BORKÓSTOLÓVAL ÖSSZEKÖTÖTT KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS
Árvay Angelika, a Junibor egyesület elnöke
Dr. Feldman Zsolt, agrárgazdaságért felelõs helyettes államtitkár
Gál Helga, bor és gasztronómiai tanácsadó
Horkay András, Central European Wine Instute
Szepsy István borász
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, aula (Fõvám tér 8, 1093 Budapest)
Idõpont: 2012. május 3., csütörtök.
Szervezõk: Antall József Tudásközpont (AJTK) és a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Gazdaságföldrajz
Tanszék – Turizmus Kompetencia Központ.