Skip to content

Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email Phone Facebook
Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

I. Egri Bikavér Borászbál

Idõpont: 2009. január 31.

Helyszín: Hotel Eger & Park Konferencia terem Eger, Szálloda u. 1-3.

A bál védnöke: Habis László, Eger Megyei Jogú Város Polgármestere

Díszvendégek: Dr. Gál Lajos Egri Borvidék Hegyközségi Tanácsának titkára

Simon József Eger Város Hegyközség elnöke

Az est háziasszonya: Kelemen Judit, az Egri Borbarát Hölgyek Egyesületének tagja

Program:

18.30 Vendégek fogadása

Welcome-drink

19.00 Megnyitó:

Dr Habis László, Eger Város Polgármestere

Kun Éva, Egri Borbarát Hölgyek Egyesület elnöke

Tarsoly József, Eger Város Hegyközség hegybírója

Dr. Gál Lajos. Egri Borvidék Hegyközségi Tanácsának titkára

Simon József Eger Város Hegyközség elnöke

19.30 Vacsora

21.30 Mûsor:

Moór Bernadett jazz énekes és zenekara

22.00 Tánc

A zenét a Koktél Zenekar szolgáltatja

24.00 Tombolasorsolás

Tánc

Részvételi díj: 11. 000.-Ft/fõ

Tombola felajánlásaikat köszönettel vesszük

Madák Lászlóné Csöpi 20/936 1088

Vasné Ignácz Katalin 20/956 7947

A bál résztvevõinek a Hotel Eger & Park (www.hotelegerpark.hu) 50 % szálláskedvezményt biztosít!

Cím: Hotel Eger & Park, Eger, Szálloda u. 1-3. Tel: 36 / 522-222

További információ, jelentkezés és jegyvásárlás:

Kun Éva Egri Borbarát Hölgyek Egyesülete elnök Tel.: 70/422-6722

E-mail: kun.darnell@gmail.com

Bikavér Borház, Kenyeres Zoltán Eger, Dobó tér 10 Tel.: 36/413-262

Egri Hegyközség Irodája Eger, Deák Ferenc utca 51. Tel.: 36/ 411-943

Menü

Csutorás Ferenc

Leányka Buzánszky Jenõnek ajánlva 2007

HÁZI FÜSTÖLÉSÛ HABOSÍTOTT PISZTRÁNGKRÉM ÉDESVIZI RÁKFAROKKAL,

SALÁTACSOKORRAL, MAGVAS KALÁCCSAL

St. Andrea Áldás 2005

Gál Tibor Titi 2005

SZARVASGOMBAOLAJJAL SÜLT KACSAMELL BORBAN ABÁLT ZÚZÁVAL,

VARGÁNYARAGUVAL, VAJAS KELKÁPOSZTÁVAL

Gál Lajos superior 2006

Simon József superior 2006

VÖRÖSBORBAN PÁROLT BORJÚPOFAHÚS

BURGONYAVARIÁCIÓVAL, CUKORBORSÓVAL

Sike Tamás

Debrõi Hárslevelû 2006

VANILIÁS TEJSZÍNPUDING NARANCSMÁRTÁSSAL, ASZALTBARACKOS PITÉVEL

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #borászbál

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Borászok továbbképzése Balatonfüreden
NextContinue
Lakat került a hibázó pincészetekre

©2002-2023. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press