Skip to content

Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email Phone Facebook
Borászat legelső oldala 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Hírek Kisharsányból

[tn_2_bal.jpg]Vylyan borvacsora az Andante Borpatikában

2006. március 2., csütörtök, 19 órakor

A borokat bemutatja:

• Ipacs Szabó István fõborász

A borfalatokat a borokhoz hangolja:

• Merész Mihály konyhafõnök és Waller Zoltán sommelier

A nagyböjtre való tekintettel kétfajta borfalat-sor választható!

(A böjtös verziót dõlt betûkkel írjuk.)

Kérjük, elõre jelezzék az étterem elérhetõségein, hogy melyik ételsort választják!

1. Villányi Chardonnay 2005

Halsaláta olívaolajjal

2. Villányi Rosé 2005

Sonkafátyol gyümölcsökkel – Comté, lágysajt eperrel és banánnal

3. Villányi Portugieser 2005

Mangalicakolbásszal töltött karaj héjában fõtt burgonyával – Szentlászlói féllágy kecskesajt

4. Villányi Pinot Noir 2004

Sült kacsamell hidegen, pezsgõs lilakáposztával – Brie, francia lágysajt

5. Villányi Montenuovo Cuvée 2003

Livarot, mosott kérgû sajtkülönlegesség

6. Villányi Cabernet Sauvignon selection 1999

Hátszín erdei gyümölcsökkel – Parmezán, keménysajt

7. Villányi Syrah 2004

Házi sütésû gyümölcskenyér bazsalikommal és keserûcsokoládé-darabokkal

A borkóstoló ára személyenként 8.700.– Ft.

Mindenkit szeretettel várunk!

Helyszín: Andante Borpatika, Budapest , I. ker., Bem rakpart 2. (közvetlenül a Lánchíd budai hídfõjénél)

Telefon: +36 1 457 08 07, 457 08 08

Andante Borpatika honlapja


Vylyan borvacsora Székesfehérváron a Bányató Vendéglõben március 3-án pénteken

Idõpont: 2006. március 3.- án 19 órakor

Helyszín: Bányató Vendéglõ, Székesfehérvár, Zsolnai u. 39.

Telefonszám 22/507-505

Részvételi díj: 4700 Ft/fõ.

A borokat Ipacs Szabó István fõborász mutatja be.

A menü:

Köszöntõ pohár – Vylyan Rizling 2005

Mogyoróval töltött fürj, sajtos zöldséggratinnel – Vylyan Chardonnay 2005

Vylyan Rosé 2005

Vadas krémleves pástétomtáskákkal – Vylyan Kékoportó 2005

Vylyan Montenouvo Cuvée 2002

Szarvasgerinc erdei gombával, finomfû-mártással és kakukkfüves vajasgaluskával – Vylyan Cabernet Sauvignon 2002

Keserûcsokoládé bonbonok vörösbortükrön gesztenyével, meggyel töltve –

Duennium 2000


Vylyan borvacsora a veszprémi Oliva Étteremben március 4-én szombaton

Idõpont: 2006. március 4. szombat, 19 órakor

Helyszín: Oliva Étterem és Grillkert, Veszprém, Buhim u.14-16.

Telefonszám: 06-88/561-900

E-mail cím: oliva@oliva.hu

www.oliva.hu

A borokat Ipacs Szabó István mutatja be

A menü ára: 5.990,- Ft/fõ.

A menü:

Fogadó ital: Vylyan Rosé 2005

Balatoni fogastekercs cikória kanálkában, tormaszósszal

Vylyan Rizling 2005

Sütõtök krémleves, vadpástétommal töltött tésztabatyuval

Vylyan Portugieser 2005

Ropogósra sült kacsamell, erdei gombaraguval, burgonyapürével és bébikarottával

Vylyan Pinot Noir 2004

Argentín hátszín zsályás lilahagymával, rukkolás papardella tésztával

Vylyan Cabernet Sauvignon 2002

Csokoládébomba

Duennium 2000


Vylyan borkóstoló a Tinto Fino boráruházban március 9-én csütörtökön

2006. március 9-én csütörtökön 19 órakor a Vylyan pincészettel és forgalomba még nem került borainkkal ismerkedhetnek meg a Tinto Fino boráruházban!

A borokat Ipacs Szabó István fõborász mutatja be:

-Vylyan Chardonnay 2005

-Vylyan Cabernet Franc 2004

-Vylyan Merlot 2004

-Vylyan Syrah 2004

-Vylyan Montenuovo Cuvée 2003

-Vylyan Cabernet Sauvignon 2003

A borok mellé a Tapas bár egyedi sonka és sajtválasztékát, valamint gasztronómiai különlegességeket kínálnak. A résztvevõk között Tinto Fino ajándékokat sorsolnak ki.

Idõpont: 2006. március 9., 19:00

Helyszín: Tinto Fino boráruház, Budapest, Szõlõkert köz 2.

Részvételi díj: 5000 Ft

Minden érdeklõdõt arra kérünk, hogy jelezze részvételi szándékát a boráruház elérhetõségein:

Roják Erika – 70/383-2829

info@tintofino.hu

www.tintofino.hu


Kepes András a Vylyan Pinot Noir 2004-rõl

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #vylyan

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Édes borra esküszik a magyar!
NextContinue
Amikor a jó bor és a minõségi utaztatás egymásra talál…

©2002-2023. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press