Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Günzer Tamás: új borok – új címkék

[tn_2_bal.jpg]PORTUGIESER’05

A villányi borvidék egyik legelsõ és legelterjedtebb fajtája. Gyümölcsös, telt, bársonyos, jól iható vörösbor. A 2005- ös évben vastagabb, koncentráltabb lett, mint az elõzõben, ez illatában és zamatában is kitûnõen érzõdik. Élénk bíbor színû bor, kellemes ibolya illattal, melyet roston sült húsokhoz ajánlunk 16-17 o C-on

[tn_4_bal.jpg]STÍLUS CUVÉE’04

Klasszikus házasítás. A villányi borvidék déli lejtõinek két legnagyszerûbb fajtájából Cabernet Sauvignonból és Merlotból áll. Mindkét fajtát terméskorlátoztuk, fürtválogatással 20,5 mustfokkal szüreteltük. Hagyományos hordóban érlelõdött, így a fajtajelleg gyönyörûen érzõdik a borban. Sötét rubin vörös színû, gyümölcsös, hosszú, nagytestû vörösbor. Vad és marhahúsból készített ételekhez ajánljuk 17-18 C-ra temperálva.

[tn_3_bal.jpg]KÉKFRANKOS ROSÉ’05

Reduktív, hûtött eljárással készült rosébor. Illata határozott, sok gyümölcsösséggel. Savai üdék, lendületesek jó egyensúllyal. Íz érzetét a benne maradt saját szénsav teszi kellemesebbé, légiesebbé. Fogyasztását szárnyasokhoz és kemencében sült nyúlhúsokhoz ajánljuk 10-12o C-ra hûtve.

A borok beszerezhetõk a Raiker Ital, Dohány Kis- és Nagykereskedésben.

Kapcsolódó weboldal

Raiker

Forrás:
[hirszerkeszto]

Post Tags: #günzert tamás

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Beszélgetés Varga Péterrel és Varga Bálinttal a Budapest rádión
NextContinue
Az orosz borpiacról

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press