Gálaebéd Vida Péter, a 2011. Év Bortermelõje tiszteletére
[tn_2_bal.jpg] 2012. február 5-én a Corinthia Hotel Budapest épületében az esemény állófogadással kezdõdik, ahol a vendégek az öt jelöltnek – Áts Károly, Dúzsi Tamás, Gálné Dignisz Éva, Heimann Zoltán, Vida Péter – a remek borait és a mellé Bolyki Péter sous-chef által komponált apró koktél-falatkákat fogyaszthatnak.
A Bálteremben kerül sor a Díj ünnepélyes átadására. Az ebéd négy fogása az Év Bortermelõje boraira komponálva nemzetközi hírû gasztronómiai szakemberek, vendég séfek közremûködésével készül:
Szekszárdi Öreg Tõkék Kadarkája 2008
Dunai halkocsonya saláta
Bernát Dániel András chef az U26 Étterembõl
Szekszárdi Pinot noir 2007
Vadnyúl erõleves
Ványi László chef, a Thermal Hotel Visegrádból
Hidaspetre Kékfrankos 2007
Kacsa “székelykáposztával”
Takács Lajos chef, az Olimpia Étterem tulajdonosa
La Vida Merlot 2007
Szarvas lábszár illatos erdei gombákkal
Buday Péter, a Larus Étterem chefje
A Gálaebédet követõen a Bálteremben Bolyki Péter sous-chef desszertjei, valamint a Szega Camemebert sajt és sonka különlegességei kerülnek felszolgálásra, melyekhez a korábbi Év Bortermelõinek nagyszerû borait szolgálják fel. (Tiffán Ede, Vesztergombi Ferenc, Gere Attila, Thummerer Vilmos, Polgár Zoltán, Bock József, Gál Tibor, Kamocsay Ákos, Figula Mihály, Szepsy István, Malya Ernõ, Árvay János, Takler Ferenc, Vincze Béla, Garamvári Vencel, Frittmann János, Konyári János, Dr. Lõrincz György, Légli Ottó)