Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Gálaebéd Vida Péter, a 2011. Év Bortermelõje tiszteletére

[tn_2_bal.jpg] 2012. február 5-én a Corinthia Hotel Budapest épületében az esemény állófogadással kezdõdik, ahol a vendégek az öt jelöltnek – Áts Károly, Dúzsi Tamás, Gálné Dignisz Éva, Heimann Zoltán, Vida Péter – a remek borait és a mellé Bolyki Péter sous-chef által komponált apró koktél-falatkákat fogyaszthatnak.

A Bálteremben kerül sor a Díj ünnepélyes átadására. Az ebéd négy fogása az Év Bortermelõje boraira komponálva nemzetközi hírû gasztronómiai szakemberek, vendég séfek közremûködésével készül:

Szekszárdi Öreg Tõkék Kadarkája 2008

Dunai halkocsonya saláta

Bernát Dániel András chef az U26 Étterembõl

Szekszárdi Pinot noir 2007

Vadnyúl erõleves

Ványi László chef, a Thermal Hotel Visegrádból

Hidaspetre Kékfrankos 2007

Kacsa “székelykáposztával”

Takács Lajos chef, az Olimpia Étterem tulajdonosa

La Vida Merlot 2007

Szarvas lábszár illatos erdei gombákkal

Buday Péter, a Larus Étterem chefje

A Gálaebédet követõen a Bálteremben Bolyki Péter sous-chef desszertjei, valamint a Szega Camemebert sajt és sonka különlegességei kerülnek felszolgálásra, melyekhez a korábbi Év Bortermelõinek nagyszerû borait szolgálják fel. (Tiffán Ede, Vesztergombi Ferenc, Gere Attila, Thummerer Vilmos, Polgár Zoltán, Bock József, Gál Tibor, Kamocsay Ákos, Figula Mihály, Szepsy István, Malya Ernõ, Árvay János, Takler Ferenc, Vincze Béla, Garamvári Vencel, Frittmann János, Konyári János, Dr. Lõrincz György, Légli Ottó)

Forrás:
Borászat.hu

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
Prestige Reserve 2012 – Top 100
NextContinue
Itt a Messi-bor!

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press