Skip to content
Boraszat.hu

Boraszat.hu

Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)

  • Sajtókapcsolat / Press
Email EmailPhone PhoneFacebook FacebookInstagram Instagram
Boraszat.hu
Boraszat.hu
Borászati hírek 2002 óta (5000+cikk)
Hírek

Budai Gourmet Budapest Ízei, az ízek fesztiválja

Pacal carbonare, libamáj millefuille, zöldalmával és karamellizált kecskesajttal, burgonya espuma erdei gombákkal és buggyantott fürj tojással – csupán néhány ínyencség az idei Budai Gourmet fesztivál kínálatából. A rendezvény, a majd’ száz különbözõ típusú sajtkülönlegesség és a többszáz féle bor mellett, idén tucatnyi jeles, a magyar gasztronómiában új utakat keresõ étterem étkeibõl is kínál válogatást. „A Magyar Gasztronómiai Egyesület segítségével közel tucatnyi éttermet sikerült megnyernünk arra, hogy érzékeltessék, hol tartanak a konyha újraértelmezésében.” – nyilatkozta Haris György, a rendezvény szervezõje. „A borászatok a 2006 és 2007-es boraikat kóstoltatják, melyek közül nem is egy igen nagy klasszist mutat. Szaporodtak a borkereskedések is, a világ minden részébõl származó borokat lehet már kortyolni és vásárolni” fûzte tovább a szervezõ.

Kapcsolódó weboldal

http://www.budaigourmet.hu

http://www.reneszanszev2008.hu

Forrás:
[hirszerkeszto]

Bejegyzés navigáció

Previous Previous
A lõrét ki kell önteni – retteghetnek a nánai borászok
NextContinue
A CBA átvette a Mol boltok ellátását

©2002-2025. Boraszat.hu

Facebook Email Phone
Scroll to top
  • Sajtókapcsolat / Press