2019. február 16. Julianna, Lilla

hírek

Télen sem pihen a gazda, várja a sok papírmunka

Balla Géza az Év Bortermelője

Év Bortermelője 2018

Folyamatosan nő a borászati ágazat árbevétele

Tízmilliárdos borászat építését tervezi egy pinceszövetkezet Somogyban

Befektetne?

Visszatér a Nemzetközi Bormarketing Akadémia!

27. Budapest Borfesztivál

Óvatosan a pincében, kezdődik a mustgáz-szezon

Dömping az alföldi feldolgozóknál

szavazás

A seregélyek védelme indokolt?

Igen

Nem

Mindegy

Nem tudom

szavazok

Impresszum

A Borászat.hu Weboldalt Szilvási Zsolt üzemelteti. Cél, hogy az Interneten összegyűjtsük és megismertessük a magyarországi borászokat és borászatokat az ágazati szereplők és a borkedvelő személyek számára egyaránt.

Adatkezelésünk során a személyes adatok tekintetében adatkezelőnek Szilvási Zsolt minősül, aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva és az adatvédelmi biztosi ajánlás figyelembevételével jár el. A kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személyeknek nem adja át.

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfájlokat helyezünk el az Ön számítógépén ("cookie"). Ennek megtörténtéről Ön tőlünk nem kap további értesítést. Az adatfájlok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módja böngészőjének típusától függ.

A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófájl készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, amit kizárólag az oldalunk fejlesztése érdekében használunk fel. Az IP cím és a naplófájl egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére megsemmisítjük.

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában saját szellemi alkotásunk, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel.

A Weboldalon található "Adatbázis" tartalma kizárólag az abban szereplő személyekkel a borászathoz kapcsolódó szolgáltatásaik igénybevétele céljából történő kapcsolatfelvételre szolgál. Ettől eltérő célra az "Adatbázis" adatait felhasználni tilos, így továbbközlésük sem megengedett.

Az "Adatbázis" adatai kizárólag az erre a célra a Weboldalon kialakított programozói alkalmazáson keresztül tölthető le.

A boraszat.hu-tól eltérő címtartományra mutató link követésével letöltött tartalom nem áll befolyásunk alatt.

A Weboldal használatával Ön a fenti feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Kérdéseire és a leírt technikai fogalmak jobb megértéséhez szívesen adok felvilágosítást.

Tartalmas és kellemes időtöltést kívánok Oldalunkon!

Szilvási Zsolt

Elérhetőség: 20/371-6168

Levélcím: 2143 Kistarcsa, Pf. 18

E-mail:

belépés

e-mail:

jelszó

regisztráció

belépés

keresés

hol?

mit?

keresés

e-mail a szerkesztőknek

Borászat.hu - A Borászat első oldala

2002-2019

Powered by DomainNet - Készítette: Báhidszki Márton Desing: Soltész Mátyás