2018. január 16. Gusztáv

hírek

Ezekre a trendekre érdemes figyelni a borkedvelőknek idén

Decanter/Hine International Restaurant of the Year 2017: Babel, Budapest

Megválasztották a Magyar Bor Nagydíj nyerteseit

Borból is szépen fogy az ünnepek alatt

Eperjes Károly kapta a Pannon Bormíves Céh Bussay László Emlékdíját

Nagymamák elfeledett receptjeit keresik Tokaj-hegyalján

Szőke Mátyás az Év Bortermelője

ProWein Düsseldorf magyar pálinkákkal

BORMEDENCE 2017

#KoccintsAszuval 2017

szavazás

A seregélyek védelme indokolt?

Igen

Nem

Mindegy

Nem tudom

szavazok

éttermek

Mandula Étterem és Bor Bár Villány

Regionális gourmet konyha, ahol szeretnénk a villányi borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani Vendégeinknek. A Gere borok által inspirált házias ízek, újszerű megfogalmazásban.

Adatlap

Cím:

7773 Villány, Diófás tér 4-12.

Telefon:

72 492 952

Fax:

Mobil

E-mail:

mandula@gere.hu

Web:

http://etterem.gere.hu

belépés

e-mail:

jelszó

regisztráció

belépés

keresés

hol?

mit?

keresés

e-mail a szerkesztőknek

Borászat.hu - A Borászat első oldala

2002-2017

Powered by DomainNet - Készítette: Báhidszki Márton Desing: Soltész Mátyás